BBM Turkey, Trend Micro’nun yetkili online iş ortağı oldu

Trend Micro ile el sıkışarak yeni yetkili online iş ortağı olan BBM Turkey, yeni portalı “trendyantivirus.com” üzerinden yepyeni kampanyalar ile Trend Micro’nun gelişmiş veri güvenliği ürünlerini kullanıcılara sunacak. Kurum ve kuruluşlara, yaratıcı ve katma değeri yüksek bilişim teknolojileri çözümleri ve desteği sunan BBM Turkey trendyantivirus.com portalıyla Trend Micro ürünlerini oldukça kolay, hızlı ve hesaplı bir şekilde tüm kullanıcılara sunmanın yanında birçok özel ürün kampanyası ve bilinçlendirme faaliyetine de ev sahipliği yapacak.

Trend Micro’nun son kullanıcılara yönelik ürünlerini online olarak tüketicilere sunmayı hedefleyen trendyantivirus.com, Trend Micro’nun Türkiye’de online kanaldan sunduğu fırsatları tüketiciler ile buluşturacak. Bu şekilde bireysel kullanıcılardaki yaygınlığı artırmanın yanında bireylerin veri güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi için bir bilgi paylaşımı platformu olarak da işlev görecek.

24 Kasım’da tüm öğretmenlerimize indirimli Maximum Security

Trend Micro ve BBM Turkey, yeni iş birliğini kutlamak için 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün şerefine tüm öğretmenlerimize indirimli Maximum Security kampanyasını başlattı. Mevcut kampanyayla tüm öğretmenlerimiz Kasım ayı boyunca trendyantivirus.com üzerinden Trend Micro Maximum Security ürününe indirimli bir şekilde sahip olabilecekler. Ayrıca kampanyadan faydalanmak isteyen tüm öğretmenlerimiz satis@trendyantivirus.com adresine e-posta yollayabilirler.

 

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.