CIO’lar Oyuna Geldi!

Trend Micro hazırladığı yepyeni, bilgilendirici ve eğlenceli içerikleri hem profesyonellerin hem de bilgi güvenliğiyle ilgilenenlerin beğenisine sunuyor. CIO Security Center portalı ile tüm teknoloji yöneticilerine güncel veri güvenliği tavsiyeleri sunuyor. Aynı zamanda yeni internaktif veri güvenliği oyunu ‘Targeted Attack: The Game’ ile tüm kullanıcılar oyundaki şirketlerini hedefli saldırılardan korumak için kıyasıya bir uğraş verecekler.

Trend Micro, dünya genelinde siber suçlarla mücadele etmenin yanında bilinçlendirme faaliyetlerine de devam ediyor. Trend Micro’nun bilgi teknolojileri yöneticilerine yönelik hazırladığı ve sürekli yeni içeriklerle güncellenen CIO Security Center, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yeni CIO Security Center’da kurumların veri güvenliği problemleriyle ilgili öngörüler ve tavsiyelerle birlikte endüstrideki son trendlerin değerlendirildiği uzman görüşlerine de yer verilecek. Bu sayede teknoloji yöneticilerinin gelişen tüm tehditlerden anında haberdar olmalarını sağlayacak faydalı bir bilgi kaynağı oluşturulması amaçlanıyor.

Trend Micro profesyonellerin yanında veri güvenliği konusuna meraklı olan tüm kullanıcılar için yepyeni ve eğlenceli bir interaktif veri güvenliği oyununu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Oyuncuların The Fugle isimli bir şirketin CIO’su rolünde mücadele ettikleri Targeted Attack: The Game’de, ne pahasına olursa olsun şirketlerini veri güvenliği saldırılarından korumaları gerekiyor. Karşılaştıkları durumları herhangi bir zarar görmeden ve şirketin diğer departmanlarının istekleriyle çatışmadan çözmeye çalışacak olan oyuncular aldıkları kararlarla ne kadar başarılı birer CIO olduklarını göstermeye çalışacaklar. Bu süreçte The Fugle isimli hayali şirketi, maruz kaldığı siber saldırılardan korumaya çalışacaklar. Her seçeneğin farklı bir sonuca neden olduğu oyunda oyuncuları hem bütçeyi doğru yönetmek hem de doğru kararlar alıp başarıya ulaşmak için eğlenceli bir mücadele bekliyor.

‘Targeted Attack: The Game’ oynamak için:

http://targetedattacks.trendmicro.com/tur/index.html

Trend Micro CIO Security Center:

http://ciocenter.trendmicro.com/h/

CIO’lar Oyuna Geldi!” hakkında bir yorum

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.