Trend Micro geleneksel piknikte bilişim muhabirleriyle buluştu

Trend Micro’nun Gümüş Sponsor olarak yer aldığı ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bilişim Muhabirleri Derneği(BMD) Pikniği’nin 9.’su 28 Eylül Pazar günü Saint Joseph Mezunlar Derneği’nde gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bilişim sektörünün önde gelen birçok isminin katıldığı BMD pikniğinin 9.’su gerçekleştirildi. Aileleriyle birlikte etkinliğe katılan bilişim muhabirleri gün boyunca yapılan aktivitelerle keyifli dakikalar geçirdiler. Veri güvenliğinde küresel çözüm sağlayıcı Trend Micro etkinlikte Gümüş Sponsor olarak yer aldı. Etkinlik boyunca gerçekleştirilen keyifli sohbetlerle bilgi paylaşımında bulunuldu.

Bilişim camiasından birçok önemli ismin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte yapılan tavla turnuvasında şanslı katılımcılar Trend Micro’nun en kapsamlı veri güvenliği ürünü olan Maximum Security kazanma şansı elde ettiler. Ayrıca çekilen Trend Micro fotoğraflarıyla bu güzel günü ölümsüzleştirdiler.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.