Trend Micro İki Yıldır Zirvede

Trend Micro Deep Discovery, dünyanın bir numaralı veri güvenliği laboratuarı NSS Labs’ın veri sızıntı önleme testlerinde, performansı ve toplam sahip olma maliyetindeki başarısıyla iki yıldır aralıksız olarak liderliğini devam ettiriyor.

Trend Micro’nun kurumsal veri güvenliği çözümü Deep Discovery™ Inspector v3.7, NSS Labs’ın zorlu testlerinden başarıyla çıkarak “Tavsiye Edilen Ürün” unvanını aldı. NSS Labs’ın Breach Detection Systems testinden yüzde 96’lık genel performans notu alan Deep Discovery, hedefli saldırılar ve gelişmiş tehditlere karşı teste katılan diğer sekiz ürün arasından liderliği göğüsledi. Deep Discovery, gösterdiği performansla birlikte toplam sahip olma maliyetinde sağladığı avantajla da göz dolduruyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, “NSS Labs Breach Detection Testi” zorlu süreçleri ve güvenilirliği ile sektördeki tüm güvenlik ürünlerinin sınırlarını zorlayarak kullanıcılara en doğru ve gerçekçi verileri iletiyor. Trend Micro Deep Discovery, NSS Labs’ın ortaya koyduğu zorlu engelleri başarıyla aşarak, son iki senedir birinci oluyor. Bu başarı Deep Discovery’in her gün değişen hedefli saldırılara karşı güncelliğini koruduğunun en önemli kanıtı. Ciddi bir Ar-Ge alt yapısı olan Trend Micro, bu konudaki liderliğini gösteriyor. Türkiye’de müşteri ortamında yapmış olduğumuz testlerde de NSS Labs’ın sonuçlarıyla örtüşen sonuçlar gördük. Trend Micro tüm NSS Labs testlerine bundan sonra da dahil olacak ve liderliğini devam ettirecektir” şeklinde konuştu.

Hedefli saldırılar ve gelişmiş tehditlere karşı en etkili sızıntı önleme çözümü

Deep Discovery, değerlendirme süreçlerinde uygulanan sıfırıncı gün güvenlik zafiyetleri, gelişmiş zararlı yazılımlar ve zararlı ağlardaki tehlikeleri içeren tehdit senaryolarından başarıyla çıktı. NSS Labs CEO’su Vikram Phatak ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Günümüzde ağ katmanlarının aralıksız olarak siber saldırıya uğradığı gerçeğinden hareketle her an için bir hedefli saldırı ya da gelişmiş tehditlerle karşı karşıya olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu gerçek, hızlı tepki veren ve ağ bütünlüğünü sağlayan en üst düzeydeki bir sızıntı tespit çözümüne yönelik ihtiyacın önemini vurguluyor. Yaptığımız bütünsel testlere dayanarak Trend Micro Deep Discovery’nin istikrarlı performansı sayesinde öne çıkarak “tavsiye edilen ürün” unvanını aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz”.

Deep Discovery, geniş saldırı yüzeylerindeki izleme ve algılama yetenekleriyle eşsiz bir koruma sağlıyor. Tüm ağ üzerindeki zararlı ve şüpheli aktiviteleri tek bir aygıt üzerinden tanıyarak koruma sağlıyor. Tüm ağın hareketlerini izleyerek sandbox uygulamaları ve 100’den fazla protokolle tehdit algılama kapasitesini en üstün seviyeye çıkarıyor. Tüm bunlara ek olarak Deep Discovery tarafından gözlemlenen güvenlik tehditleri hem Trend Micro hem de üçüncü partilerle gerçek zamanlı olarak paylaşılarak güvenlik güncellemeleri yapılıyor.

NSS Labs’ın test sonuçlarına ilişkin sonuçları görmek ve Trend Micro Deep Discovery hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.trendmicro.com/us/business/cyber-security/nss-labs-breach-detection-report/index.html

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.