Trend Micro Küresel İş Ortaklığı Programını Duyurdu

Trend Micro yeni pazarlama stratejisiyle iş ortaklarının karlılıklarını artıracak, yeni fırsatlar yaratacak. Dünyanın bir numaralı veri güvenliği şirketi Trend Micro, pazarlama ve satış kanalındaki 50 bine yakın iş ortağı için karlılığı ve üretkenliği artıracak yeni bir pazarlama programını başlatacağını duyurdu. Yeni pazarlama ve satış programı 2015’in ilk çeyreğinde uygulanmaya başlanacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, “Trend Micro’nun lider ürünlerine iş ortaklarımızın desteği artarak sürüyor. Yeni açıkladığımız programımız ile iş ortaklarımıza çok önemli avantajlar sunuyoruz. Bu programla, iş ortaklarımız ürünlerimizden maksimum kazanç sağlayarak rekabetçi ortamda öne geçecekler. Ayrıca satış, hizmet ve geribildirim alanlarında ekosistemimizi de büyütmüş olacağız. Yeni dönemle birlikte açıklayacağımız ödül programıyla yıl sonunda çeşitli alanlarda en iyi iş ortaklarımızı da ödüllendirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

Trend Micro’nun pazar lideri güvenlik çözümleri, sanallaştırma ve bulut güvenliği, birleşik altyapı güvenliği ve güvenlik yönetimi gibi birçok alanı kapsıyor. Bu noktada Trend Micro çözümleri, AWS, HP, IBM, Microsof ve VMware gibi stratejik ortakların çeşitli ürünleriyle birlikte çok özel paketler halinde kullanıcıların hizmetine sunulacak. Bu sayede Trend Micro ve iş ortaklarının ekosisteminde çok daha güvenli bir ortam yaratılacak.

Yeni stratejiyle birlikte Trend Micro ürünlerini pazarlayabilmek için gerekli olan eğitim programı da çok daha etkin hale getirildi. Yeni eğitim portalı üzerinden yürütülecek iki seviyeli eğitim programını başarıyla bitiren iş ortakları, hem satış fırsatlarını daha iyi değerlendirebilecekleri bilgilere sahip olacak hem de kazandıkları sertifikayla Trend Micro ürünlerinin satış ve pazarlama hakkını elde edecekler.

Trend Micro’nun geliştirdiği yeni iş ortağı portalı ile müşteri kaydı, içerik paylaşımı, sosyal medya erişimi sağlamanın yanında teknik destek ve iletişim desteği de sağlayarak iş ortakları için çok daha zengin bir deneyim sunacak.

Trend Micro’nun yeni Küresel İş Ortaklığı Programı ek olarak şunları içeriyor:

  • Açık olarak tanımlanmış iş ortaklığı ayrımı ve geliştirilmiş ödül yapısı
  • Sınıflandırılmış, standartları belirlenmiş iş ortaklığı seviyeleri (Bronze, Silver, Gold ve Platinum) ve “Bulutta doğmuş” teknoloji hizmet sağlayıcılarıyla diğer güvenilir danışmanları hedefleyen Danışman iş ortağı programının eklenmesi
  • Gold ve Platinum seviyeleri için müşteri kayıt koruması ve bir ya da daha fazla uzmanlaşmayı tamamlamış Bronze iş ortaklarını da içine alacak şekilde genişletilmiş müşteri kayıt koruması.
  • İş ortaklarının büyüyen iş fırsatlarından faydalanmalarını sağlamaya yardımcı olmak için ortak standartlarla, süreçlerle ve performans ölçüm kılavuzlarıyla donanmış dedike kanal satış ekibi.

* “İş ortağı” ve “İş ortaklığı” şeklindeki kullanımlar Trend Micro (EMEA) ve herhangi bir başka şirket arasındaki yasal iş ortaklığı anlamında kullanılmamaktadır.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.