Trend Micro, Kurumların Bulut Uygulamaları İçin Dünyanın En Geniş Güvenlik Hizmet Platformunu Sundu

Trend Micro Cloud One, kuruluşların en stratejik bulut önceliklerini karşılayabilmeleri için gereken esnekliği sağlamak amacıyla, bulut güvenliğini otomatikleştiriyor ve basitleştiriyor.

Siber güvenlik çözümlerinin küresel lider şirketlerinden Trend Micro, bulutta uygulama geliştiren kuruluşlar için güvenlik hizmetleri platformu olan ‘Trend Micro Cloud One’ın lansmanını yaptı. Cloud One, geliştiricilerin ve kuruluşlarının riskini yönetirken, istedikleri bulut hizmetlerini kullanarak uygulamalar oluşturmasını sağlıyor.

Cloud One, endüstrinin en geniş kapsamlı güvenlik özelliklerini tek bir platformda sunuyor. Kuruluşların en stratejik bulut önceliklerini yerine getirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan Cloud One, müşterilerin mevcut uygulamaları buluta taşımalarını, yeni yerel bulut uygulamaları sunmalarını ve bulutta operasyonel mükemmellik elde etmelerini sağlıyor. Türünün ilk örneği olan platform, anında müşteri sorunlarını çözme esnekliğine ve hızla gelişen yeniliklere sahip. Cloud One, özünde, binlerce kuruluş tarafından kullanılmakta olan, dünyanın önde gelen iş yükü güvenlik hizmetini içeriyor. 

Bulut altyapısının en iyi şekilde yapılandırılmasını sağlamak için uygulama güvenliği, ağ güvenliği, dosya depolama güvenliği, bulut güvenliği ve konteyner güvenliği yönetimi için geliştirilmiş yepyeni seçenekler sunuyor. Birçok bulut güvenliği çözümü, yönetimi ve dağıtım zorluğu nedeniyle, BT ekiplerinin hızla ortaya çıkan riskleri yönetmek için ihtiyaç duydukları görünürlük düzeyini sağlamada başarısız kalıyor.

Trend Micro’nun, hepsi bir arada platform yaklaşımı, bir kuruluşun bulut yolculuğunda, hangi aşamada ve nerede olduğuna bakılmaksızın basitleştirilmiş olup, otomatik ve esnek koruma sağlamak üzere tasarlandı. Platformu kullanan müşteriler, tüm servisler için tek oturum açma işleminden, ortak kullanıcı ve bulut hizmeti kaydının yapılmasından, tek bir konsoldan görünürlükten, ortak bir fiyatlandırma ve faturalama modelinden faydalanabilecekler.

Trend Micro Türkiye Ülke Müdürü Hasan Gültekin: “Bulutun doğuşunda bu yana, on yıldan uzun bir süredir, müşterilerimize güvenli bulut dönüşümünde yardımcı oluyoruz. Müşteriler eski sunucular, sanallaştırılmış veri merkezleri, konteynerler ve sunucusuz uygulamalar gibi hizmetlerin bir karışımına sahip ve bunların tümü Cloud One kullanılarak korunabilir” diye belirtiyor.

Trend Micro’nun yeni bulut güvenliği platformu, Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure ve Google Cloud dahil olmak üzere önde gelen bulut sağlayıcılarını destekliyor. 

Amazon Web Services Inc., Pazar ve Kontrol Servisleri Başkan Yardımcısı ve AWS Migration, Dave McCann “Şirketler, altyapılarını ve uygulamalarını buluta taşıyıp ortak bir sorumluluk modelini benimsedikçe, müşterilerimizin pazardaki en geniş seçenekli ürünlere sahip olmalarını istiyoruz. Trend Micro’nun yeni bulut güvenlik platformu, AWS Pazarı’ndan erişilebilen yeni bir yenilik örneğidir. Müşteriler, SaaS Sözleşme API’si, Özel Teklifler ve Danışmanlık Ortağı Özel Teklifleri gibi AWS pazar özelliklerini kullanarak, doğrudan Trend Micro’dan veya dünyadaki danışmanlık ortaklarından sözleşme yapabilirler. Ortak müşterilerimizi kolay ve hızlı tedarik ile güçlendirmeyi taahhüt ediyoruz” diyor.

Dallas ve Texas’taki Armor gibi organizasyonlar stratejik bulut güvenliği için Trend Micro’ya güveniyorlar. Armor Teknolojiden sorumlu Başkan Yardımcısı Josh Bosquez: “Güvenlik hizmet servis sağlayıcısı olarak, müşterilerimize Armor’ın talep ettiği güvenlik ve uyumluluk sonuçlarını sunmamız gerekir. Müşterilerimizin sürekli gelişen çoklu bulut ve sanal ortamlarını korumak için Armor’un bulut güvenlik ürünü olan Armor Anywhere’e kolayca entegre edilebilen güçlü, ölçeklenebilir güvenlik araçlarına ihtiyacımız var. Şirketimizin öncelikli hedefi; dinamik bir çoklu bulut dünyasında güvenliği sağlamaktır. Müşterilerimize bu vaadimizi gerçekleştirmemiz konusunda Trend Micro’nun yardımlarından faydalanıyoruz” diye belirtiyor.

Trend Micro Cloud One, bulut projelerini ve hedeflerini bütünsel olarak göz önünde bulundurarak, bulutun yararlarını ve verimliliğini artırarak kurumsal düzeyde güvenlik sağlayabiliyor. Cloud One platformu, 2020 yılının ilk çeyreğinde, tamamen entegre olabilen üç hizmetle birlikte sunulacak: İş yükü güvenliği, ağ güvenliği ve uygulama güvenliği. Diğer bileşenler, 2020’in ilk çeyreğinde bağımsız çözümler olarak sunulacak ve 2020’nin sonuna kadar Cloud One’a entegre edilecek. 

Trend Micro Cloud One – İş Yükü Güvenliği

Trend Micro Cloud One – Konteyner İmaj Güvenliği 

Trend Micro Cloud One – Dosya Depolama Güvenliği

Trend MicroCloud One – Ağ Güvenliği

Trend Micro Cloud One – Bulut Güvenliği Durumu

Trend Micro Cloud One – Uygulama Güvenliği

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.