Trend Micro Mobile Security ile Mobil Virüsleri Cihazınıza Bulaşmadan Yakalayın!

  • Mobil virüsleri cihazınıza bulaşmadan yakalayın!

Trend Micro Mobile Security, Android ve iOS platformlarındaki herhangi bir uygulama cihaza indirilmeden önce tarayıp içindeki zararlı yazılımları ortaya çıkartan sektördeki tek güvenlik çözümü. Mobile Security, kötü amaçlı web sitelerini engellemek için Trend Micro Smart Protection Network altyapısını kullanıyor. Mobile Security bu altyapı sayesinde tüm tehditlerden anında haberdar oluyor ve yazılımını güncel tutuyor.

  • Çocuklarınızı mobil tehditlerden koruyun

Çocuğunuzun mobil cihazını güvenlik altına almanız için gereken tüm özellikler Mobile Security’de mevcut. Güçlü ebeveyn denetimleri ve yaşa dayalı sınırlamalarla uygunsuz web sitelerini filtreliyor. Ayrıca çocuğunuzun cihazı kaybetme riskine karşı uzaktan kilitleme, silme, SIM kart koruması, yer belirleme ve alarm çaldırma gibi özelliklerle cihazınızı ve kişisel bilgilerinizi koruma altına alabiliyor.

  • Gizliliğinizi koruyun

Mobile Security Facebook’a özel gizlilik tarayıcısıyla ayarları ve geliştirme önerilerini kontrol ederek Facebook’taki gizliliğinizi koruyor. Trend Micro Mobil Uygulama İtibarı teknolojisi ile tüm uygulamaları tarayarak casus yazılımları algılıyor.

  •  Cihazınızın performansını artırın

Trend Micro Mobile Security bellek ve CPU kullanımını optimize ederek mobil cihazlarının pil ömrünü uzatıyor ve daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Ayrıca cihazdaki her uygulamanın geçmiş kayıtlarını görüntüleyerek silmek istediklerinizi seçmenize ve ardından tek bir dokunuşla silmenize olanak sağlıyor. 3G/4G, WiFi, Bluetooth gibi özellikleri kullanılmadığı zaman otomatik kapatarak performansı artırıyor.

 

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.