Trend Micro- Piranha iş birliğiyle akıllı mobil cihazlar artık güvende!

Akıllı telefon ve tabletlerin popülerliğinin günden güne artması, mobil tehditlerin giderek çoğalmasına neden oluyor. Trend Micro ve tüketici elektroniğinde yenilikçi ürünleriyle göz dolduran Piranha, tüm kullanıcılara eşsiz ve güvenli bir mobil cihaz deneyimi sunmak için önemli bir iş birliğine imza attı. Yapılan iş birliği ile Trend Micro Mobile Security çözümü Piranha tablet ve akıllı telefonlar içinde hazır kurulu olarak kullanıcılara sunuluyor. Piranha müşterileri, cihazlarındaki Trend Micro Mobile Security çözümünü, deneme süresinin dolmasının ardından indirimli olarak satın alabiliyorlar.

İşbirliği ile ilgili konuşan Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu: ”Mobil cihazlara yönelik veri güvenliği tehditlerinin giderek çoğaldığı bu dönemde, kullanıcıların en güvenli mobil deneyimi yaşayabilmeleri için cihaz üreticileriyle omuz omuza çalışıyoruz. Bu iş birliği ile kullanıma sunduğumuz Trend Micro Mobile Security ürünümüz, gelişmiş tehdit tanıma algoritması sayesinde tüm zararlı mobil uygulamaları daha telefonunuza indirmeden önce tarayıp engelleyebiliyor. Bu üstün güvenlik ve sistem düzenleyici özelliği ile Piranha akıllı telefon ve tablet sahiplerinin en mükemmel mobil deneyimi yaşamalarını sağlayacak” dedi.

Piranha Bilişim Teknolojileri Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Verkaya ise kullanıcıların mobil güvenlik çözümüne yönelik ihtiyaçlarını vurgulayarak “Kullanıcılarımıza en güvenli deneyimi sunabilmek için cihazlarımızla entegre edebileceğimiz başarılı bir güvenlik yazılımı arayışında en sonunda Trend Micro Mobile Security’de karar kıldık. Özellikle en yeni akıllı telefonumuz Piranha IQ’da dahil olmak üzere akıllı telefon ve tabletlerimizin güvenliğini Trend Micro sağlayacak. Ayrıca bu iş birliği ile Piranha müşterileri Trend Micro Mobile Security çözümüne çok uygun fiyattan sahip olabilecekler” şeklinde konuştu.

Tüm Piranha akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, ürünlerin içinde hazır kurulu Trend Micro Mobile Security’e 1 ay boyunca ücretsiz, sonrasında ise sadece Piranha müşterilerine özel fırsatla 19,99 TL’ye sahip olabilecekler. Tüm Türkiye’deki yeni Piranha ürünlerini kapsayan kampanyadan mevcut Piranha tablet ve akıllı telefon sahipleri de faydalanabilecekler.

 

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.