Trend Micro, Türkiye pazarına yatırımını, ekibini güçlendirerek sürdürüyor

Dünyanın öncü siber güvenlik firması Trend Micro, Türkiye’nin yönetimindeki bölge pazarına olan yatırımını hem ekip içi atamalar hem de yeni transferlerle sürdürüyor. Bu sene 30. yılını kutlayan Trend Micro’nun Türkiye ekibi, sene başından bu yana yüzde 30 büyüdü.

Dünyanın en gelişmiş global tehdit istihbarat altyapısıyla kurumların birbirleriyle bağlantılı dünyasını güvence altına alan Trend Micro, bölgesel atamaları ile ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Marka lokal stratejisi kapsamında yaptığı bu değişikler ile Türkiye’nin bağlı olduğu bölgelerde kurumların ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamak ve kurumların en son siber güvenlik ürün ve çözümleriyle tanışmasını sağlamak adına yoğun çalışmalar sürdürmeyi hedefliyor. Son olarak Ankara Bölgesi Satış Müdürü görevini sürdüren Serbülend Zeren, Ekim ayı itibariyle Ankara Bölge Müdürü olarak atandı. Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan Serbülend Zeren, Xerox Türkiye’de Sistem Analisti, Servus Bilgisayar’da KKTC Bölge Müdürü, Turcom Teknoloji’de ise Ankara Bölge Müdürü olarak görev aldı. 2015 yılında Ankara Bölgesi Satış Müdürü göreviyle Trend Micro’da çalışmaya başlayan Zeren, yeni pozisyonunda Ankara bölgesinde satış ekibi ve teknik ekip arasında gerekli koordinasyonu sağlamanın yanı sıra yeni müşteri kazanımı ve satış alanları yaratmak için yapılacak projelere liderlik edecek. Zeren konuyla ilgili “Yeni görevimle beraber mevcut müşterilerimizin memnuniyetini devam ettirerek yeni müşterilerle Trend Micro’nun pazardaki yerini güçlendirmeyi amaçlıyorum. Hedefim de Ankara bölgesindeki mevcut pazar payımızı 2 yıl içinde 3 katına çıkarmak” şeklinde açıklamada bulundu.

Trend Micro’da bir diğer bölgesel atama ise satış ekibinde oldu. 3 yıla yakın süredir Trend Micro’da görev alan Emirhan Aşçı, Ekim ayı itibariyle Trend Micro Türkiye, Yunanistan ve Malta’dan Sorumlu Bölgesel Yeni Müşteri (WhiteSpace) Satış Ekibi Lideri görevini üstlendi. İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu olan Emirhan Aşçı, Eftaş Elektronik’te Ürün Müdürü, Arena Bilgisayar’da ise Yazılım Grubu Ürün Müdürü olarak görev aldı. 2016 yılında Türkiye ve Yunanistan Bölgesinden Sorumlu Sektörel Bazlı Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak Trend Micro’da çalışmaya başlayan Aşçı, bu atama sonrasında Trend Micro Türkiye, Yunanistan ve Malta’dan Sorumlu Bölgesel Yeni Müşteri (WhiteSpace) Satış Ekibi Lideri görevine atandı. Aşçı atamayla ilgili düşüncelerini ise şu şekilde özetledi: “Günümüzde yapıların büyümesi ve global çapta siber tehlikelerin artması ile kurumların yeni nesil güvenlik ihtiyaçları öncelik kazandı. Yeni görevimle birlikte bu alandaki tecrübelerimizi hedef pazarlara aktarmak üzere çalışmalar yaparak bu alanda görev alacak ekiple birlikte satış hedeflerimizi artırmayı hedefliyorum”.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.