Trend Micro, Veri Kaybını Önleme Şampiyonu!

Tam 10 şirket arasından sıyrılarak ilk sırada yer alan Trend Micro, en yüksek değerlendirme puanıyla veri kaybını önleme konusundaki gücünü ortaya koydu.

Bulut güvenliğinin dünya çapında lideri Trend Micro, Info-Tech Araştırma Grubu DLP Sağlayıcıları 2012 Raporu’nda 10 sağlayıcı arasından sıyrılarak, veri kaybını önleme (data loss prevention – DLP) piyasasının “şampiyonu” ilan edildi. Bağımsız bir araştırma ve danışmanlık şirketi olan Info-Tech Araştırma Grubu, yaratılan değer ve en iyi değerin teklif edilmesinde en yüksek puanı alan çözüm ve sağlayıcıyı “şampiyon” olarak tanımladı. Şampiyonlar piyasada önemli bir varlık gösterirken, endüstriye yön veren şirketler oldu.

Trend Micro, tüm sağlayıcılar arasında en yüksek puanlara ulaştı ve Info-Tech Araştırma Grubu’nun değer ödülüne “(Trend Micro çözümlerinin) derin özellik ve koruma gücüyle en iyi değeri yaratması” sonucunda sahip oldu.

Genel olarak raporda, Trend Micro’nun kurumlara uygun fiyatlara sağlam ürünler sunduğuna dikkat çekildi. Bunun yanında, orta ölçekteki şirketlerin uygulanabilir ve güçlü bir DLP çözümünü Trend Micro’da bulabileceği bilgisi verildi. 2007 yılında DLP piyasasına giriş yapan ve bugüne kadar inovasyonlarla DLP ürünlerini sürekli geliştiren Trend Micro, tehdit koruma ürünleriyle veri odaklı koruma çözümlerini birleştirerek ani saldırılara ve zararlı veri sızıntılarına karşı gücünü ortaya koydu. Son olarak Trend Micro, DLP çözümüne merkezi politika yönetimini entegre ederek, aracı, sunucu ve ağ geçidinde veri ve tehdit korumasını bir araya getirdi.

Veri sızıntısını önleme konusuna verdikleri öneme değinen Trend Micro Ürün Tepe Yöneticisi Steve Quane, “Kasıtlı ya da yanlışlıkla yapılan veri sızıntısı sorununun çözümü, özellikle mobilite ve gelişmiş tehditlerin arttığı dönemde Trend Micro’nun veri odaklı koruma stratejisine bağlılığının bir parçası olarak öne çıkıyor” açıklamasında bulundu.Tehditlerin değişimine göre DLP çözümlerini geliştirmeye devam edeceklerini ifade eden Quane, “Müşterilerimize en iyi DLP çözümünü etkili, kolay kullanımlı ve düşük operasyonel maliyetle sunmak istiyoruz” dedi.

Info-Tech Araştırma Grubu Sağlayıcı Piyasası Raporu, teknoloji pazarındaki en etkileyici sağlayıcıları tespit ediyor.
Kurumlar için sundukları ürün ve stratejilerin gücüne göre şirketler, farklı kategorilerde değerlendiriliyorlar.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.