Trend Micro, VMware ile işbirliğini genişlettiğini duyurdu

Trend Micro ve VMware stratejik ortaklığında yeni bir döneme geçilmesini sağlayan anlaşmayla birlikte Trend Micro Deep Security bileşenleri, VMware NSX ile birlikte otomatik kurulabilecek. Kurumların ağ sanallaştırması alanındaki ihtiyaçlarını, tamamen güvenli ve kapsamlı bir şekilde karşılayacak çözümler mümkün olacak.

Trend Micro, VMworld 2015 etkinliğinde yaptığı duyuruda, VMware ile olan mevcut stratejik işbirliğinin kapsamını genişlettiğini açıkladı. Bulut altyapısına basit ve güvenli bir geçiş için kapsamlı bir yaklaşım arayan kurumlar bu sayede artık VMware NSX™ ortamlarındaki yatırımlarının verimliliğini artırırken Trend Micro™ Deep Security™ ile gelişmiş güvenlik, hız, çeviklik ve operasyonel etkinliğe sahip olacaklar.

Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, VMware ile uzun soluklu ilişkilerinin doğal ve heyecan verici bir gelişimi olduğunu belirterek bu yeni dönemde ortak müşterilerinin kapsamlı bir güvenlik elde etmek için Deep Security kullanımlarının artıracağını belirtti. Börekcioğlu, “Bu yeni anlaşmayla Trend Micro olarak ortak müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın başarıya yürümelerine yardım ederken yazılım tanımlı veri merkezi ve VMware NSX ağ sanallaştırmasını benimsemeye çalışan kurumların ihtiyaçlarına çözüm sunacak şekilde kendimizi konumlandıracağız” şeklinde konuştu.

Bu yeni anlaşma ise mevcut iş ortaklığı ve inovasyon geçmişinin üzerine inşa edilerek, koordineli satış, pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesini sağlayacak. Bu sayede kurumlara toplu bir çözüm sunmak çok daha kolay bir hale gelecek. Aynı zamanda doğrudan satış ve kanal iş ortakları üzerinden tek bir ürün siparişini de kapsayacak. Müşterilerin problemleri, gelişmiş ortak teknik destek süreçleri üzerinden çok daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülecek. VMware NSX ve Deep Security’nin ortak gücüne değer katarak katmanlı, birim seviyesi korumalı, birleşik kurallara sahip ve tek ekrandan yönetilebilen hibrit bulut ortamı inşa edilerek kurumsal yapıların güvenliği sağlanabilecek.

Bu yeni çözüm, iş yükü döngüsünü basitleştirip otomatik hale getiriyor ve trafiğin yalıtılıp parçalara ayrılmasıyla da VDI ortamlarındaki saldırı yüzeylerini küçültüyor. Bunu yaparken birleştirme oranlarını da artırıyor. Deep Security bileşenlerinin VMware NSX ile otomatik kurulumu ve işleme başlaması kurumların mevzuatlar ve uyumluluk kriterlerini karşılamasına, kullanıcı politikalarıyla veriyi ayırmalarına ve elastik bulut ölçeklemesini desteklemelerine imkan veriyor.

VMware Ürün Pazarlama, Ağ ve Güvenlik İş Kolu Başkan Yardımcısı Chris King Trend Micro’nun VMware çözümlerini tamamen bir üst sınıfa çıkaracak ve tamamlayacak şekilde tasarlanmış güvenlik çözümleri sunma konusunda uzun süreden beri gelen bir alışkanlığı olduğunu belirtti. Chris King, “Deep Security’nin VMware NSX’le birlikte çalışmasının yanında destek ve ürün etkinliği konusundaki hizmetimiz, müşterilerimizin yazılım tanımlı veri merkezinin tüm avantajlarını daha hızlı, eksiksiz ve rahatça fark etmelerini sağlıyor” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.