Trend Micro’dan Kaçırılmayacak Haziran Kampanyası

Kurumlar için güvenliğin önemi gün geçtikçe artıyor. Her yeni gün farklı saldırı ve zararlı yazılımlarla karşı karşıya kalan şirketlere Trend Micro, avantajlı bir kampanya sunuyor. Haziran ayı boyunca farklı üründen geçiş yapmak isteyen maksimum 100 kullanıcılı firmalara, satın aldıkları lisans süresi kadar lisans süresi Trend Micro’dan hediye…

Bireysel kullanıcılardan büyük orta ve küçük ölçekli şirketlere kadar birçok kurum sürekli farklı şekillerde gelen siber saldırılardan ciddi oranda etkileniyor. İnternet ve veri güvenliğinde 26 yıllık tecrübesiyle küresel çözüm sağlayıcı Japon firması Trend Micro, zararlı yazılımlar ve siber saldırılara karşı güçlü güvenlik kalkanı oluşturan çözümlerini, avantajlı kampanyalar ile kullanıcılarla buluşturuyor. Farklı bir ürün/ çözüm kullanan firmaların Trend Micro’ya geçişlerinde faydalanabileceği kampanyada, lisans süresi kadar ücretsiz lisans süresi hakkı tanınıyor. 30 Haziran tarihine kadar, Deep Security ve Deep Discovery çözümleri dışındaki paketlerde geçerli olacak kampanyadan, kullanıcı sayısı en fazla 100 olan projeler faydalanabiliyor. Kullanıcıların bilgisayarlarını ve dosyalarını kilitleyerek belli bir para ödenmesi durumunda açılacağını vaat eden fidye yazılım tehditleri başta olmak üzere birçok veri güvenliği tehdidine karşı hazırlıklı olmak isteyenler için kaçırılmayacak bu fırsata, tüm Trend Micro satış kanallarından ulaşılabilir.

Detaylı bilgi için: satis@trendmicro.com

 

 

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.