Yapısal yazılım yama programı, siber saldırılara karşı savunmayı güçlendirir

Çalıntı tıbbi sigorta kimliği veya tıbbi ve sigorta bilgilerine sahip kişisel bir profil, bilgisayar korsanlarının sağlık kuruluşlarından çaldığı verileri pazarladığı birçok “Karanlık Web” sitesinde 1 dolara satın alınabilir.

Kişisel tanımlayıcı bilgiler, Sosyal Güvenlik numarası, randevu planı, doğum tarihi ve sigorta kimliği numarası ile kapsamlı bir kişisel profil, 5 dolara hacker tarafından satılabilir veya sahte kimlikler oluşturmak için bekletilebilir.

Eksiksiz bir elektronik sağlık kayıt veritabanının değeri, boyutu ve içeriğine bağlı olarak 500.000 dolara kadar çıkabilir. Trend Micro’nun siber güvenlik başkanı Ed Cabrera, bazen çalınan verilerin hazine değerinin çok geniş ve kapsamlı olması nedeniyle fiyatın 1 milyon dolara bile ulaşabileceğini söylüyor.

Yazının orijinalini okumak için: http://www.healthdatamanagement.com/news/structured-software-patching-program-helps-defend-against-attacks?feed=00000152-1268-da4c-af7b-567ac5a10000&linkId=34985943

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.