AWS Marketplace aracılığıyla GovCloud (ABD) için saat başı koruma duyuruldu

Geçen yılın Ağustos ayında AWS GovCloud (ABD) Marketplace’i açtı. Trend Micro, müşterilerinin GovCloud’da Deep Security korumasını kullanmasına imkan sunan bir iş ortağı olarak bu sisteme katıldı. Bu duyuru, AWS Hizmetlerini ve en iyi uygulamaları içeren Deep Security Quick Start özelliğini başlatma yeteneğini içeriyor. Varsayılan yapılandırma, Deep Security Manager’ın yüklendiği VPC’deki sunucuları koruyor. Yüklemeden sonra, tüm AWS altyapınızdaki programları korumak için kurulum değiştirilebilir.

AWS GovCloud (ABD) içindeki AWS sunucuları için saat başına koruma sağladığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Böylece, güvenlik için de bulut sistemine ödeme yapıldığı şekliyle kullanıldığı kadar ödeme yapabileceği anlamına geliyor.

AWS GovCloud (ABD), ABD devlet kurumlarının ve müşterilerinin, belirli yasal ve uyumluluk gereksinimlerini ele alarak hassas iş yüklerini buluta taşımasına izin vermek için tasarlanmış yalıtılmış bir AWS bölgesidir.

Daha fazla bilgi edinmek ve bugün başlamak için, AWS Marketplace’teki Trend Micro Deep Security listesinde GovCloud (ABD) bölgesini seçin.

Sorularınız için aws@trendmicro.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.