Güvenlik Açıklarını Görüntülemede Yüzde 100 Başarı!

Günlük operasyonlarda güçlü ve güvenilir tehdit savunmasına duyulan ihtiyaç, yüksek profilli saldırılar artmaya devam ettikçe daha da önemli hale geliyor. Trend Micro’nun yüzde 100 oranında güvenlik açıklarını tespit ettiği, NSS Labs’in Güvenlik Açığı Görüntüleme Sistemi raporu ile tespit edildi. Bu sonuçla Trend Micro, üst üste dördüncü yılda da NSS Labs tarafında önerilen güvenlik çözümleri şirketi oldu.

NSS, siber güvenlik çözümleri sunan firmaları karşılaştırırken, kritik bir alan olan kaçakları belirleme oranlarını dikkate alıyor. Trend Micro, yüzde 100 kaçak belirleme oranıyla güvenlik açığı görüntüleme quadrantı’nın en üstünde yer alıyor. NSS Labs sonuçları, Trend Micro’nun çözümlerini, müşterilerinin kritik verilerini güvende tutacak ve ağlarda içeriye doğru, dışarıya doğru ya da yatay hareket eden tehditleri tespit edecek şekilde koruma sağladığını kanıtlıyor.

Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, çıkan sonuçların her şeyi ortaya koyduğunu ve müşterilerinin Trend Micro çözümleri ile gerçek anlamda korunduğu için içlerinin rahat olduğunu belirtiyor. Börekcioğlu, tehditlerin önlenmesi, kaçaklara karşı koruma ve bunları iyileştirilmesi konularında sektöre liderlik etmeye devam edeceklerini sözlerine ekliyor.

NSS Labs, Inc. CEO’su Vikram Phatak, laboratuvarlarının her yıl açıkladığı performans sonuçlarına göre Trend Micro’nun false pozitiflik oranının yüzde 1.32’den binde 12’ye düşmesinin ve yüzde 99.99 güvenlik etkinlik oranı yakalamasının neredeyse mükemmel olduğunu söylüyor. Phatak, “Herkesin güvenlik açığı görüntüleme çözümü konuştuğu bir dönemde Trend Micro’nun Deep Discovery ürününün kısa listede olmaması düşünülemez.” açıklamasında bulunuyor.

Trend Micro’nun sahip olduğu katmanlı güvenlik yaklaşımı ve özellikle de Deep Discovery Inspector™, devamlı olarak etkinliği geliştiriyor ve toplam mülkiyet maliyetini de önemli ölçüde düşürüyor. Geçtiğimiz birkaç yılda harcamalar, korunan Mbps başına 240 dolardan ortalama 40 doların altına düştü.

Entegre gelişmiş tehdit korunmasına yönelik olan en son reçetede iki vazgeçilmez bileşen var: Deep Discovery ile TippingPoint Yeni Nesil İzinsiz Giriş Önleme Sistemi. İkisi birlikte kritik veri, uygulama ve altyapıları uç noktalardan veri merkezleri ve ağlardan gelen bilinen, bilinmeyen ve gizli saldırılara karşı koruyor.

NSS Labs Güvenlik Açığı Görüntüleme Sistemi raporu için tıklayınız.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.