Hello Tomorrow Türkiye – Akıllı Şehirlerin Geleceği

Hyperloop Ulaşım Teknolojileri CEO’su Dirk Ahlborn ve Öncü CEO’lar Türkiye’de Start-up’larla Akıllı Şehirlerin Geleceğini Dizayn Ediyor!

Bugün yaşadığımız şehirler yakın gelecekte nasıl görünecek? Dijitalleşme ve yeni teknolojiler hangi ufukları açacak? Girişimciler bu ekosistemde nasıl bir rol oynayacak?  Bu soruların yanıtları öncü CEO’lar ve daha şimdiden geleceği dizayn etmeye başlayan start-up’lar tarafından 5 Aralık 2017 Salı günü Zorlu PSM’de konuşulacak.

Türkiye’nin “deep-tech start-up” yani bilim ve teknoloji bazlı girişimcilik ekosistemini inşa etme misyonuyla yola çıkan Hello Tomorrow Türkiye’nin Zorlu Holding, Zorlu Enerji ve Kale Grubu ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği özel etkinlik The Future of Smart Cities – Akıllı Şehirlerin Geleceği” temasında gerçekleştirilecek. “Akıllı mobilite”, “Nesnelerin İnterneti – IoT & Dijitalizasyon” ve “enerji verimliliği” başlıkları altında alanında öncü sözcü ve kurumların konuşacağı organizasyona, Los Angeles, New York, Londra, Paris, Kopenhag, Tel Aviv ve Dubai gibi dünyanın dört bir yanından gelecek vaat eden inovatörleri de eşlik edecek. Ayrıca Hyperloop Ulaşım Teknolojileri CEO’su Dirk Ahlborn, Elon Musk’ın öncüsü olduğu ses hızında yeni ulaşım teknolojisi Hyperloop’u anlatacak.

Türkiye’de ilk kez dünyanın “enerji ve blockchain” teknolojilerini geliştiren öncü inovatörlerin de dahil olduğu organizasyonda ayrıca yine ilk kez kinetik enerji depolama, microgrids, nesnelerin interneti –  IoT & big data, robotik ve akıllı binalar, enerji, yeşil ve yeni nesil mobilite inovatörler tarafından masaya yatırılacak.

Birinci panelde akıllı şehircilik için çözüm önerileri hakkında Engie CEO ve Ülke Temsilcisi Denis LohestKale Grubu Başkan & CEO’su Zeynep Bodur OkyayİBB İSBAK A.Ş. Genel Müdürü Muhammed AlyürükTürk Telekom CEO’su Dr. Paul DoanySanko Enerji CEO’su Adil Tekin ve TTGV (Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ultav konuşacak. ​

Akıllı şehirlerin geleceği ve girişimcilerin oynayacağı rol hakkında, Futurist Ufuk Tarhan’ın moderatörlüğünü üstlendiği ikinci panelde Masdar Akıllı Şehir Uzmanı ve Replenish kurucusu –  CEO’su Dr. Tia Kansara, Londra bazlı EcoMachines Ventures Yönetici Ortak Dr. Ilian IlievVestel Ventures CEO’su Metin Salt, yapay zeka laboratuvarı Tarentum Labs Kurucusu Burak Aydın, siber güvenlik lideri Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu ve ATÖLYE Kurucu Ortak ve CEO’su Kerem Alper görüşlerini paylaşacak. ​

Kayıt için: https://hellotomorrowturkey.typeform.com/to/B6Jhoa

 

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.