NSS Labs, Trend Micro Deep Discovery Liderliğini İlan Etti

Trend Micro Deep Discovery, sektördeki en güçlü veri güvenliği ürünlerinin performanslarının karşılaştırıldığı NSS Labs Güvenlik Sızıntısı Testinden (NSS Labs Breach Detection Testing) en yüksek puanı aldı. Deep Discovery’nin diğer başarısı ise kendi alanındaki en düşük “sahip olma bedelli ürün” ünvanını alması oldu.

Güvenlik yazılımları ve çözümlerinde dünya lideri Trend Micro’nun Deep Discovery çözümü , NSS Labs Güvenlik Sızıntısı Testinde en yüksek notu alarak en başarılı ürün seçildi. NSS Labs dünya çapındaki altı büyük güvenlik şirketinin yazılımlarını, yanlış alarm üretmeme, veri sızıntısı önleme ve zararlı yazılım yakalama oranı gibi kıstaslar üzerinden değerlendirdi. Trend Micro Deep Discovery çözümünün ayrıca NSS Güvenlik Değer Haritası (NSS Security Value Map) ve Karşılaştırmalı Analiz raporlarında toplam sahip olma maliyeti konusunda da en iyi değerlerden birine sahip olduğu ispatlandı.

Trend Micro CEO’su Eva Chen; “NSS Labs gibi saygıdeğer bir değerlendirme  kuruluşunun testlerinde en yüksek puanı almak hızla değişen güvenlik sektöründeki liderliğimizi kanıtlıyor” dedi. Chen sözlerine; “Trend Micro Deep Discovery kurumların veri, iletişim ağları ve fikri mülkiyetlerini korumaları konusunda düşük maliyetli ve etkili çözümler sağlıyor. Hedefli saldırılardan korunma konusunda sektörde yapılan birçok yanıltıcı açıklamanın karşısında Trend Micro’nun bu başarısı kullanıcılara sağladığımız avantajları gözler önüne seriyor” şeklinde devam etti.

Trend Micro Deep Discovery e-posta kaynaklı oltalama saldırılarını yüzde 100 başarıyla yakalıyor

Gelişmiş güvenlik tehditleri ve hedefli saldırılar artmaya devam ettikçe, NSS Labs raporları gibi bağımsız araştırmalar Deep Discovery’nin tehdit algılamada en iyi ve en düşük maliyetli çözümlerden biri olduğunu gözler önüne seriyor. Testte elde ettiği yüzde 99.1’lik koruma puanıyla “tavsiye edilen” ünvanını almaya hak kazanan Deep Discovery, e-posta kaynaklı oltalama saldırılarını yakalamada da yüzde 100 başarı oranını elde etti. Ürün aynı zamanda sıfır yanlış alarm performanıyla da göz doldurdu.

En etkin koruma, en düşük maliyet 

Trend Micro’nun tek bir ürünüyle elde edilen bu üstün başarısı aynı zamanda maliyet konusunda da büyük faydalar sağlıyor. Deep Discovery’nin kendi test grubundaki diğer ürünlerin fiyat ortalamasından yüzde 25 daha az maliyetli olması ise öne çıkan bir diğer özelliği.

2012 yılında piyasaya sunulan Deep Discovery çözümü hem dünyada hem de Türkiye’de üretim, kamu, finans ve iletişim gibi alanda faaliyet gösteren pek çok kurum tarafında zararlı yazılım engelleme konusunda etkin olarak kullanılmakta.

NSS Labs tarafından yapılan karşılaştırmalı analiz raporu hakkında detaylı bilgiye http://blog.trendmicro.com/trend-micro-deep-discovery-earns-top-breach-detection-score-nss-labs-testing  adresinden ulaşabilirsiniz.

NSS Labs Sızıntı Tespit Güvenlik Değerleri Haritası’na ulaşmak için http://campaign.trendmicro.com/forms/NSS_Labs_Comparison_Report_1613 kullanabilirsiniz.

Trend Micro Deep Discovery’nin hedefli saldırılar ve gelişmiş tehditleri nasıl engellediği hakkında daha fazla bilgi için: http://campaign.trendmicro.com/forms/NSS_Labs_Breach_Detection_Comparison_Report

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.