Trend Micro, Google Tarafından Yılın Güvenlik İş Ortağı Seçildi

Güvenlik alanında Google Cloud Yılın İş Ortağı Ödülü’nün sahibi olan Trend Micro, ortak müşteri tabanına sunduğu hizmetlerle bulut güvenliğinde liderliğini pekiştirmeye devam ediyor.

Siber güvenlik çözümlerinin küresel lider şirkelerinden Trend Micro, 2019 Google Cloud İş Ortağı Ödülleri kapsamında, güvenlik alanında Yılın İş Ortağı Ödülü’ne layık görüldü. Bu ödülle birlikte Trend Micro’nun Google Cloud platformundaki başarılarının ve bulut güvenliğindeki liderliğinin altı bir kez daha çizilmiş oldu.

“Trend Micro’yu güvenlik alanında Yılın Teknoloji İş Ortağı olarak kabul etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz” diyen Google Cloud Küresel İş Ortağı Ekosistemi Başkan Yardımcısı Kevin Ichhpurani, sözlerine şöyle devam etti: “Google Cloud üzerinde Trend Micro’nun Cloud One çözümünü kullanan kuruluşlar, Google Cloud’un küresel ve esnek altyapısından yararlanırken aynı zamanda konteyner, iş yükü, ağ ve dosya depolama güvenliğini bir araya getiren tek ve kapsayıcı bir platform olan Cloud One’ın avantajlarından da faydalanmış oluyor.”

Trend Micro çözümleri kullanan Google Cloud müşterileri, kullanıcıların güvenlik ve denetleme yönergelerine uymalarına yardımcı olacak test edilmiş, entegre güvenliği ve altyapıyı da içeren eksiksiz bir dizi hizmetten uzun süre yararlanma fırsatı buluyor. 

Google Cloud’da Trend Micro çözümü kullanan ClearData® şirketinin CTO’su ve Kurucu Ortağı konuyla ilgili şunları söyledi: “Bir çok farklı pazar liderine baktığımızda, Trend Mcro’nun uygulama, entegrasyon ve bulut güvenliği yönünden çağın ötesinde olduğunu gördük. Şirketlerin yeni teknolojilerin avantajlarından faydalanmak için bulut uygulamaları kullandığı bu dönemde, Trend Micro ve Google Cloud’un müşterilerine güvenli ve kesintisiz bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim.”

Bulut güvenliği ile ilgili tüm güvenlik hizmetlerini tek bir platformda toplayan Trend Micro’nun yeni çözümü Cloud One, iş yükü güvenliği, konteyner imaj tarama / işleyiş süresi koruması, uygulama güvenliği, ağ güvenliği, dosya depolama güvenliği ve bulut güvenliği durumunun yönetimini (Cloud Security Posture Management – CSPM) bir araya getiriyor.

“Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizin Google Cloud ve Cloud One tarafından sağlanan kapsamlı kontrollerden yararlandığını görüyoruz” diyen Trend Micro Teknik Lideri Burçin Olgaç sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle birçok üreticinin uygulamaların derleme aşamasından çalışma aşamasına kadar entegre modern güvenlik çözümlerine ve yeterli bilgiye sahip olmadığı bulut pazarında Google Cloud tarafından Yılın Teknoloji İş Ortağı olarak seçilmek bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Aldığımız bu ödül bizi gururlandırıyor ve önümüzdeki yıl Google Cloud’a yönelik planladığımız birçok yenilikle müşterilerimizi daha da memnun edeceğimizi bilmek bizi daha da heyecanlandırıyor.”

Trend Micro ile bulut güvenlik stratejilerini geliştirmek isteyen tüm kuruluşlar, özellikle Google Cloud müşterileri burada daha fazlasını bulabilir.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.