Trend Micro Internet Security AV-Test’in En İyisi Oldu!

Trend Micro’nun Internet Security ürünü AV-Test tarafından tüm yıl yapılan zorlu testlerde üstün bir başarı göstererek 28 farklı yazılım arasından “En İyi Koruma” ödülünü almaya hak kazandı.

Trend Micro, mobil cihazlara yönelik çözümü Internet Security’nin hem 2014 hem de 2015 sürümü, Av-Test tarafından Almanya’da düzenlenen ödül töreninde ”En İyi Koruma” ürünü seçildi. Her yıl düzenlenen Av-Test Institue ödüllerinde birçok farklı test kategorisinde başarı gösteren en etkili siber güvenlik yazılımları belirleniyor. Trend Micro Internet Security testlerde, zararlı yazılımlara karşı sağladığı en iyi ve en üstün koruma sayesinde ödülü almaya hak kazandı.

Trend Micro CTO’su Raimund Genes konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Av-Test Institue bünyesinde verilen bu prestijli ödülü kazanmak, sektördeki lider pozisyonumuzu kanıtlarken, kullanıcılarımızın da bize duydukları güveni güçlendiriyor. Kullanıcılar dijital dünyadaki yaşamlarını çok daha sağlam ve dünyadaki en iyi güvenlik sağlayıcı tarafından korunarak sürdürebiliyorlar”.

28 güvenlik yazılımı 2014 boyunca test edildi

AV-Test’in yaptığı değerlendirmede ev kullanıcılarına yönelik 28 farklı güvenlik yazılımı üzerinde 2014 yılı boyunca toplamda 6 farklı sertifikasyon testi yapıldı. Bu testlerde gerçekçi senaryolar üzerinden değerlendirmeler yapan AV-Test, ürünleri gerçek dünyadaki tehditlerle sınadı. Av-Test tarafından tüm bileşenleri ve güvenlik katmanlarıyla sınava tutulan güvenlik yazılımları arasından en yüksek performansı gösterenler belirlendi. Ayrıca test süresince yazılım üreticileri tarafından sağlanan gerçek zamanlı güncellemelerle yazılımların bulut desteği de değerlendirildi.

Av-Test Institue CEO’su Andreas Marx konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz 12 ay boyunca yaptığımız testlerde Trend Micro Internet Security’nin üstün koruma performansından oldukça etkilendik. “En İyi Koruma” kategorisinin kazananını belirlerken Trend Micro’nun bu üstün başarısı seçimimizi oldukça kolaylaştırdı” şeklinde konuştu.

Trend Micro Internet Security’nin “En İyi Koruma” ödülüne ek olarak Mobile Security ürünü de Kasım 2013’ten Ocak 2015 tarihine kadar hem zararlı yazılım hem de Potansiyel İstenmeyen Uygulamaları engelleme sertifikasyonlarında büyük başarı gösterdi.

Genes Trend Micro’nun masaüstünden mobile tüm kullanıcıların internet üzerindeki tüm tehditlere karşı üstün bir koruma altında olduklarını belirterek işletim sistemi ve cihaz fark etmeksizin koruma sağladıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.