Trend Micro’nun “En İyi Sanallaştırma Güvenliği Çözümü” Sunduğu Tescillendi

Trend Micro Deep Security, SC Dergisi Ödülleri Avrupa 2012’de ödüle layık görüldü.

Bulut tabanlı güvenlik yazılımı ve hizmetlerinin küresel lideri Trend Micro, SC Dergisi tarafından Trend Micro Deep Security ürünü ile en iyi sanallaştırma güvenliği sunan şirket olarak tanımlandırıldı. Ödül, Londra’daki Infosecurity Avrupa Konferansı sırasında SC Dergisi Avrupa Ödülleri’nde yapılan açıklamayla sahibini buldu.

Ödül hakkında açıklamalarda bulunan Trend Micro CPO’su Steve Quane, “SC Dergisi’nin değerli jürisi tarafından verilen bu ödülü alan tek şirket olmak, sanallaştırma güvenliğinde piyasanın lideri olduğumuzu bir kez daha kanıtladı” dedi. Ödülün son iki yıldır söylemleriyle örtüştüğünü dile getiren Quane, “Trend Micro, sanallaştırılmış ortamların güvenliğini sağlayan ilk piyasaya giren ve bugün tüm sektörlerde fiziksel, sanallaştırılmış ve bulut ortamlarında endüstrinin en kapsamlı korumasını sağlayan şirket oldu” şeklinde sözlerine devam etti.

SC Dergisi Avrupa Ödülleri, çözümleriyle piyasadaki diğer ürünlerden açıkça ayrılan, en inovatif teknolojiye sahip şirkete veriliyor. Bulut tabanlı güvenlik yazılımının küresel lideri Trend Micro, şirketlerin güvenli ve tasarruflu şekilde bulut ortamına taşınmalarını sağlarken, çözümleriyle sistem performanslarını düşürmüyor. Deep Security, işletim sistemleri, uygulamalar ve veriyi tüm ortamlarda korurken, veri sızıntıları ve iş kesintilerinin önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, bedeli ağır olabilen yamalara olan ihtiyacı ortadan kaldırırken, şirketlerin PCI ve diğer düzenlemelerle uyumlu olmasını sağlıyor. Deep Security, sanallaştırmanın en üst seviyelerinde dahi yönetilebilirliği, performansı ve güvenliği destekliyor. Avrupa bilgi güvenliği sektörü için en çok istenen ve prestijli gecelerden biri olan SC Ödülleri’nde güvenlik kurumlarında çalışanlar, sağlayıcılar ve iş ortakları onurlandırılıyor.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.