30 Yıllık İnovasyon Yolculuğumuzu Kutluyoruz

Trend Micro olarak bu sene 24 Ekim tarihinde çok önemli bir kilometre taşımızı, 30 yıllık inovasyon yolculuğumuzu kutladık. 1988 yılına dönüp baktığımızda, Trend Micro kurucularının, her geçen gün daha da birbiriyle bağlantılı hale gelen dünyada, daha güvenli dijital bilgi alışverişi sağlama amacıyla yola çıktığını ve bu yolculuğun bugün de devam ettiğini görüyoruz.

 

 

 

 

 

 

Özel ve iş yaşamlarımız mobil, bulut ve yapay zekadaki yeni teknolojilerle dönüşüme uğruyor. Bu teknolojiler de akıl almaz bir hızla evrim geçiren iletişim ve veri alışverişinin yeni paradigmalarını destekliyor. Trend Micro olarak bireyleri, işletmeleri ve devletleri; güvenliğin artık bir tercih değil, çözümün ayrılmaz bir parçası olduğu bu yeni dünyada, olası bütün siber tehditlere karşı korumak üzere çalışıyoruz.

Trend Micro, başarısını bünyesindeki her çalışanının içindeki sınırsız teknoloji tutkusuna borçlu. Yeni inovasyonları ve çok daha kapsamlı korumayı teşvik etmeye devam eden bu tutkumuz, dijital bilgi alışverişinin güvenli bir şekilde yapılabildiği bir dünya yaratmaya yönelik temel amacımıza hizmet ediyor. Ayrıca kuruluşlarını korumak ve güvenlik altına almak için bizi tercih eden tüm müşterilerimize ve iş ortaklarımıza da teşekkür etmek istiyoruz. Göstermiş olduğunuz sadakat başarımızın temelini oluştururken, ihtiyaçlarınız ise geleceğe yönelik stratejimize güç veriyor.

Misyonumuzun temelinde, birbirine bağlı dünyayı hem güvenli hem de daha iyi bir hale getirmek yatıyor. Filipinler’deki Trend Micro Home Building girişimi ile yardıma ihtiyacı olan kişilere destek olmak, Give and Match kampanyası ile dünyanın neresinde olursa olsun yaşanan bir felakete  yardımcı olmak için cömert bağışlarda bulunmak ve Trend Micro Internet Safety for Kids & Families programı ile çevrimiçi dünyada güvenlik farkındalığı yaratmak  gibi yollarla toplumsal yardım çalışmaları yapmak, daima Trend Micro kültürünün önemli bir parçası olmuştur. Sadece siber güvenlik alanında müşterilerimize yardımcı olmaya değil  sosyal sorumluluk projelerimizle ihtiyaç sahibi olan herkese destek  olmaya devam edeceğiz.

Geçtiğimiz 30 yıl, tutkularından ilham alanların ne kadar ilerleyebileceğini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Yüzümüzü geleceğe dönerek inovasyonlar yapmaya, dünyayı dijital bilgi alışverişinde daha güvenli bir hale getirmeye, her geçen gün daha da birbiriyle bağlantılı hale gelen dünyada müşterilerimizin karşılaştığı en büyük zorluklara meydan okumaya devam edeceğiz.

Hepimiz birbirimize bağlıyız.

Ne kadar yol aldığımızı ve inovasyonlarımıza devam etmek için bize nelerin ilham verdiğini görmek için inovasyonlarımızı özetleyen interaktif zaman çizelgemize göz atın.

 İnovasyonumuzu keşfedin

 

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.