Gizli Bilgileriniz Güvende mi?

Sırlarınız güvende mi?

Gizli bilgileriniz güvende mi?

İnternetin derinliklerinde, siber suçluların İnterneti sizin gibi aktif şekilde kullanan tüm kişilerin bir sicilini oluşturabilmelerine yetecek kadar binlerce telefon numarası, e-posta adresi, bankacılık bilgileri ve kişisel konuşmalar bulunmakta.

Bu 2014 yılında, çok daha fazla tehdidin etrafınızı saracağını tahmin etmekteyiz. Kişisel bilgileri toplayan sosyal medya dolandırıcıları sürekli olarak sizi izleyecek. Verileri çalmaya yönelik mobil bankacılık uygulamaları, en sevdiğiniz uygulama mağazalarını çöplüğe çevirecek. Siber suçlular İnternetin Derinliklerinden aldıkları ve sizin hakkınızda sahip oldukları tüm bilgileri açığa çıkaracak veya satacaklar.

“Her Şeyin İnterneti” gibi kavramlar ve giyilebilir cihazlar dijital yaşamınızı elbette geliştirebilir, ancak başka kişilerle paylaşmak istemeyeceğiniz özel bilgileriniz siber suçluların hedefi haline gelir. Dijital yaşamınız çevrimiçi olarak teşhir edilmişken nasıl güvende kalabilirsiniz?

Birkaç basit ipucuna göz atmak için tıklayın.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.